Kontakt os
Kontakt os

ANIMATIONSVIDEO

En animationsvideo er ikke bare god underholdning for dine kunder. Det er øget omsætning for dig. Faktisk kan bare 60 sekunders video skrue din konverteringsrate op med 20%
Klar til at fortælle os om dit projekt?

Tag en animationsvideo på 60 sekunder. Det er ikke meget tid, men det gør en verden til forskel for dig, der gerne vil fange kundernes opmærksomhed og sætte gang i salget.

Kunderne oplever ganske enkelt tryghed og øget købelyst (faktisk med hele 64 %), når de ser en animeret video. Det er noget, der får ordrene til at tikke ind.

Men hvordan kan det være, at en animeret film på bare 1 minut er så effektivt et markedsføringsvåben? Det kan du læse her, hvor vi forklarer, hvordan du vinder slaget, kampen og krigen og får kunderne til at overgive sig til din forretning.
En video løfter konverteringsraten med op til 20 %, forøger brugernes købelyst med 64 % og hele 96 % synes det er en god hjælp med en video, når de skal beslutte sig for at købe et produkt eller en service på internettet.

GØR DET NEMT OG BLIV BELØNNET

Internetbrugerne er en travlt race. De vil have informationer, men de skal serveres appetitligt, så de kan konsumeres hurtigt. Og selvom du formår at gøre dette, så er det langt fra sikkert, at de gider læse alt dit indhold og når dine forskellige hovedpointer. Brugerne skal nemlig opsøge dem aktivt, og det er ikke noget, de bryder sig om. Vender du derimod situationen på hovedet, og præsenterer dine brugere for din information på en nem og underholdende måde, vil de belønne dig med at dele dit indhold, klikke på dine links eller købe dine produkter. Vi taler selvfølgelig om at gøre brug af en animationsvideo.

PUSH PLAY FOR ACTION – DET STARTER MED ET KLIK

… og herfra går det stærkt. For det tager blot 10 sekunder at gøre din bruger interesseret i dit produkt eller din ydelse – og så har du medvind. Video giver nemlig dine kunder et godt indtryk. For med en video opfatter 58 % din virksomhed som mere troværdig, 71 % efterlades med et positivt indtryk af jeres forretning eller organisation, mens hele 77 % mener, at de virksomheder, der laver videoer, gør det fordi de er engagerede i deres kunder. Kunderne siger med andre ord selv, at en video er noget, de gider bruge tid på.
Brug derfor din video på at formidle dine vigtigste budskaber på en måde, der er spændende for kunden. Gør brug af en animeret film og skab en passende stemning, der italesætter din virksomhed eller dit produkt. Er stilen ung og morsom, skal du bruge en action-packed video, har du behov for en infografik video eller vil du gøre opmærksom på et seriøst socialt tiltag? Uanset hvad dit formål er, kan du kombinere manuskript, lyd, karakterer og storyboard så elementerne understøtter dit budskab og supplerer din sag. Du kan kombinere alle virkemidler, sætte dagsorden og fortælle hvorfor kunden skal investere i din løsning.

Animationsvideo – inspiration

Du bør selvfølgelig også bruge Animationsvideo i din online markedsføring – så du kan dele din video på sociale medier, i nyhedsbreve og selvfølgelig på din hjemmeside.

FRA BRUGER TIL BUSINESS – DE KOLDE FACTS

Som du har kunne læse gennem denne artikel, er en video eller animationsvideo et effektivt redskab til dig, der vil have flere konverteringer, hvad enten det er i form af køb, tilmeldinger eller noget tredje.
En video løfter konverteringsraten med op til 20 %, forøger brugernes købelyst med 64 % og hele 96 % synes det er en god hjælp med en video, når de skal beslutte sig for at købe et produkt eller en service på internettet.

Så få din egen video og gør brugere til kunder. Ring 72 73 12 22