Fang kunderne på mindre end 1 minut med en animationsvideo

Skab opmærksomhed og sæt gang i salget

Videoer gør det nemt - og det belønner sig

Internetbrugere er en travl race. De vil have informationer og budskaber serveret lynhurtigt og så let fordøjeligt som muligt. Derfor bør du på vigtige sider præsentere en kort og præcis video som alternativ til de lange tekster.

Push play for action

Det starter med et klik og herfra går det stærkt. Det tager nemlig mindre end 5 sekunder at fange de besøgendes opmærksomhed med en video – og kunsten består herefter i at fastholde opmærksomheden. Besøgende der har set en produktvideo er meget mere motiverede for at handle og resultatet kan du aflæse på salgstallene!

Video skaber tryghed - og tryghed er der penge i

Kunder der har set en god explainer video oplever ganske enkelt større tryghed og øget købelyst (faktisk hele 64 %), når de har set en animeret video. Sagt med andre ord: En video på op til 60 sekunder kan øge købelysten med op til 64%.

Vi har gennem

En god animeret explainervideo leverer det perfekte pitch HVER gang.

Wordpens
Paiiback
Ole Eli O.K. Christiansen IVS
Pelaha

Kom godt i gang med DIN animationsvideo

En animationsvideo er ikke bare god underholdning for dine kunder. Det er øget omsætning for dig. Rent faktisk kan blot 60 sekunders video skrue din konverteringsrate op med 20%.

Har du ikke benyttet animationsvideoer før? Bare rolig - vi elsker at hjælpe og guider dig fra start til slut.

Lidt mere om animationsvideoer

Fra burger til business - de kolde facts

Som du har kunne læse gennem denne artikel, er en video eller animationsvideo et effektivt redskab til dig, der vil have flere konverteringer, hvad enten det er i form af køb, tilmeldinger eller noget tredje. En video løfter konverteringsraten med op til 20 %, forøger brugernes købelyst med 64 % og hele 96 % synes det er en god hjælp med en video, når de skal beslutte sig for at købe et produkt eller en service på internettet.

Fordelene

Der findes mange fordele ved både at benytte en form for animation i din virksomhed, og at få Tapas Deluxe til at lave dem. Vi er et dygtigt og passioneret team af blandt andet grafikere, editorer, illustratorer og designere, der hele tiden udvikler os og bliver bedre til det vi laver. Derudover sørger vi for at følge med udviklingen, så du kan være foran dine konkurrenter og tage del i de nyeste trends inden for animation og grafisk design, lige meget om du har brug for en lille animationsopgave eller den helt store pakke. Nedenfor kan du læse mere om hvorfor at du skal benytte dig af animationer i din markedsføring eller i din virksomheds visuelle udtryk.

Unikke animationer

Vi kan lave unikke animationer af mange forskellig slags. En unik og flot animation kan gøre et kæmpe indtryk hos dine kunder og samarbejdspartnere. Billede- eller videoanimationer samler en virksomhed og sørger for at alle der ser det, husker dig og din virksomhed. En unik grafik, som for eksempel et logo eller en maskot kan genkendes inden for millisekunder, og kunderne vil komme til at huske jeres logo og virksomhed for evigt. Hos Tapas Deluxe vil vi gerne give din virksomhed et logo som du er glade for, og vi lytter hellere end gerne til jeres ideer og forestillinger om logoet, for at vi sammen opnår det perfekte resultat, som du kan bruge i mange år.

Opmærksomhed

Der er mange måder at få opmærksomhed på. Der findes både positiv og negativ presse, og nogle mener at alt opmærksomhed er positiv opmærksomhed. Vi bruger vores talenter inden for design og illustration til at give dig opmærksomhed blandt dine kunder og samarbejdspartnere. Et sjovt, flot og spændende design er noget man husker, og farver, former og slogans hænger ved kunderne i lang tid. Hos Tapas Deluxe blander vi vores ekspertise indenfor grafisk design og illustrationer med jeres mission og værdier, og skaber animationer der passer til jeres virksomhed og produkter, og samtidig giver en spændende og unik vinkel på design. Det er den helt ideelle måde at skabe varig opmærksomhed på, til gavn for både jer og jeres kunder.

Ekspertise og vejledning

Udover at tage del i designprocessen af din nye animation, vil vi gerne kunne rådgive jer, så I ved hvordan du skal bruge jeres nye materialer til markedsføring eller som en fast del af jeres virksomheds image. Når vi skaber et produkt til jer, et logo eller en explainervideo, sørger vi for at sætte du ind i produktet, så du kan udnyttes dets fulde potentiale. Vi viser jer hvordan du kan bruge jeres logo på hjemmesiden, på Facebook og andre sociale medier, samt i nyhedsbreve, i shoppen og andre steder du interagerer. Vi foreslår også hvordan du kan bruge vores øvrige produkter til at skabe et varigt resultater og indtryk hos dine kunder og samarbejdspartnere.