Explainer Video

Video skaber troværdighed, øger din konverteringsrate markant og giver bedre søgemaskinersultater. Er Explainer video en aktiv del af din markedsføring
Klar til at fortælle os om dit projekt?

Hvis du svarer nej til dette spørgsmål, så vil du med garanti lave om på det efter at have læst denne artikel. Der findes nemlig ikke mange værktøjer, der er mere effektive end video, når det kommer til at underholde, formidle information og skabe nye kunder..

GØR DET NEMT FOR DINE KUNDER

Nogle produkter, services og koncepter er svære at forklare med ord. Men med den rette kombination af ord, billeder og lyd, kan du gøre selv de mest komplekse produkter og kringlede koncepter overskuelige.
Det er netop styrken bag en fortællende animationsvideo, for med simpel storytelling kan du på den mest effektive måde forklare præcis, hvad der gør dig eller dit produkt til det bedste i verden. Udbyttet er enormt, for ved at bruge en animationsvideo forstår dine kunder dig ikke bare, de belønner din kommunikationsform.
Kombiner den ekstra trafik med animationsvideoens evne til at skabe øget konvertering, så har du en slagkraftigt opskrift på flere kunder og højere indtjening.

UDBYTTET VED EN GOD EXPLAINER VIDEO

Når dine kunder ser en god video, tegner det et professionelt billede af din virksomhed eller organisation. Det skaber troværdighed og giver kunderne tryghed – nok til at de bliver længere på din hjemmeside og klikker på dine tilmeldingsknapper eller køber dine produkter.
Det er det gode indtryk, der er altafgørende for din succes. Faktisk viser en stor amerikansk undersøgelse, at 58 % mener, at virksomheder, der benytter video på deres website, er pålidelige. Samme undersøgelse påpeger i øvrigt, at 71 % efterlades med et mere positivt indtryk af virksomheden alene på grund af videoen, mens 77 % anser virksomheder med video på hjemmesiden som mere engagerede i deres kunder.
Det kan oversættes direkte til, at dine kunder kan lide det, de ser, hvilket sætter skub i salget.

SÆLG MERE MED EXPLAINER VIDEO

Animationsvideoen er en supersælger, der øger din konverteringsrate med op til 20 %. Det betyder flere produkter i indkøbskurven, flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller andre handlinger, du lægger op til.

Det skyldes højest sandsynligt at 73 % har større tilbøjelighed til at købe en vare, efter de har set en video samt at 96 % siger, video hjælper dem, når de skal beslutte sig for at købe et produkt eller en serviceydelse på nettet.
En god video giver med andre ord alle nødvendige argumenter til at lukke en handel.

Explainer video – inspiration

Du bør selvfølgelig også bruge explainer video i din online markedsføring – så du kan dele din video på sociale medier, i nyhedsbreve og selvfølgelig på din hjemmeside.

BONUSINFORMATION:
VIDEO ER GODT FOR DIN SØGEMASKINEOPTIMERING (SEO)

Hvis højere konverteringsrate, øget troværdighed, god kundeservice og bundsolid kommunikation ikke er argumenter nok til at investere i en animationsvideo, så får du lige et ekstra her:
Hjemmesider med video har en klar tendens til at få flere besøgende fra Google. Siderne scorer ganske enkelt højere placeringer og får dermed mere attraktive positioner i søgeresultatoversigten – det giver flere klik til din forretning.
Animationsvideo giver bedre SEO, fordi en video får dine brugere til at blive længere tid på din hjemmeside. En animationsvideo holder både kunderne længere tid på siden og får dine brugere til at klikkes sig rundt på 44 % flere sider med alle dine gode varer og ydelser.
Derudover er videoer delevenlige, og det giver links til dit website – noget Google elsker.
Kombiner den ekstra trafik med animationsvideoens evne til at skabe øget konvertering, så har du en slagkraftigt opskrift på flere kunder og højere indtjening.

Så få din egen video og gør brugere til kunder. Ring 72 73 12 22