Gør dine annoncer levende med HTML 5

Vi kan gøre DIT budskab levende!

HTML5 Bannerne

Bannerne kan bruges både til Google Ads samt til annonceringer på diverse nyhedsmedier. Du kan derfor målrette din banner helt præcist til din målgruppe, og samtidig bruge det på flere forskellige medier.

Du får flere kliks

Et attraktivt og interaktivt banner i HTML5 kan give op til fire gange højere clickthrough rate, også kaldet CTR, end det traditionelle, statiske banner eller GIFbannere, som er alternativet. Et banner med animation af høj kvalitet, fremstår langt mere troværdigt end de statiske bannere, som hverken har dynamik eller bevægelse.

Du får mere opmærksomhed

Et HTML5 banner kan skabe opmærksomhed på en helt unik måde. Animationer fanger seeren og de levende billeder er specielle og tiltalende. Man ser mange reklamer hver dag, og det er vigtigt at kunne skille sig ud fra mængden. Med et HTML5 banner designet af professionelle designere og animatorer, får I et helt unikt banner der vil imponere enhver der ser det.

Vi har lavet HTML5 bannere for mange kendte brands.

Få flere kliks og interesserede besøgende med HTML5 animation i verdensklasse.

Intersport

Intersport Danmark rakte ud efter vores hjælp til at gøre deres kampagner levende!

Vi designer og animerer deres interaktive HTML5-bannere og laver videoer til deres profiler på de sociale medier.

Global Connect

Da GlobalConnect købte Nianet, voksede de sig endnu større, og vi hjalp dem med at sprede budskabet med kampagnelandingssider, HTML5-animationer og displaybannere.

Få mere effektive annoncer med HTML5

Vi hjælper dig fra start til slut - fra kampagneide til færdig HTML5 bannere

Mere om HTML5 bannere

HTML5 bannere

Et HTML banner består af kode og animationer, der gør det responsivt, interaktivt og levende. På banneret kan der både være billeder, tekst og bokse man kan klikke på. Et HTML banner kan bruges på mange forskellige måder. For eksempel som et led i markedsføringen, til at vise et tilbud eller til at fortælle om en service. Banneret kan både fungere som en reklame øverst på en hjemmeside, eller som en popup, hvor man kan abonnere på virksomhedens nyhedsbrev.

Forskellige størrelser og formater

Bannere findes i deres traditionelle, aflange format, som man normalt ser øverst eller nederst på en hjemmeside, eller som reklame i midten af en artikel på en nyhedsside. Det er dog muligt at bruge bannere på flere forskellige måder. Et kvadratisk banner kan fungere som en popup på jeres hjemmeside, et højt, men smalt banner kan placeres på højre eller venstre side af hjemmesiden. Der kan også laves kampagner med flere forskellige bannere, der kan supplere og understøtte hinanden. Et stort HTML5 banner kan sågar fylde hele hjemmesidens baggrund.Vi anbefaler at I vælger forskellige bannere, så I har bannere der passer til mobile enheder samt til almindelige computerskærme. Det kan for eksempel være bannere i 300×250 pixels og 728×90 til computeren eller 250×250 og 320×100 til mobile enheder. Har du en idé du vil have bragt til live?

Hvordan får i et HTML banner?

Du vil have et banner! Det skal være flot, levende og måske lidt sjovt. Måske har du selv nogle ideer, eller måske har I bare et mål du gerne vil nå. Vi hjælper din hele vejen igennem. Nedenfor kan du læse lidt mere om forløbet, fra du kontakter os, til du står med det færdige resultat i hånden.