Infografik

Vi indrørmmer det gerne: Data er ikke det mest sindsoprivende, Vi kender, Men det kan det blive!
Klar til at fortælle os om dit projekt?
Brug en infografik video og slip for lange gab og tunge øjenlåg under din præsentation.
Videoformatet gør dine data levende og formidler både statistik og hovedpointer på en underholdende måde, der serveres i en flot og letforståelig visuel indpakning.

INFOGRAFIK VIDEO – GØR DIN DATA LEVENDE

Findes der noget mere spændende en statistikker? Svaret er et rungende ja. For medmindre du har gjort det til en levevej at se på tal, kurver og søjlediagrammer, så er det i langt de fleste tilfælde ikke noget, der er særlig interessant. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være, for med en infografik video, kan du netop gøre dine data levende og spændende, så dine kunder får en god, underholdende og informativ oplevelse.

FORDELEN VED EN INFOGRAFIK VIDEO?

Fordelene ved en infografik video er, at den lynhurtigt præsenterer dine data og hovedpointer på en underholdende måde. Det er yderst ønskværdigt, da du klart og præcist kan fortælle din målgruppe, hvad du mener.

 

Brugen af levende billeder og informativ speak eller tekst forener underholdning med fakta og forvandler forvirrende tal og statistikker til nem information, der serveres i en appetitlig indpakning. På den måde imødekommer en infografik video internetbrugernes krav til hurtig formidling.

HVAD ER ALTERNATIVET?

Forestil dig en mappe fyldt med A4 ark – helt tætte af sorte bogstaver på det hvide papir. Ville du gide gå i gang med at læse dem eller ville du søge efter dine informationer et andet sted?

Det er præcis det samme med hjemmesider. Hvis du bliver budt velkommen af en mur af tekst, vil du med stor sandsynlighed fortsætte med at søge informationer om dine nye sko, rutevejledninger, forsikringstilbud eller lignende et andet sted.

Forestil dig i stedet at du tog den tunge mappe, kom den i en kværn og fik en let, farverig video på bare 60 sekunder ud af kværnen. Ville du så have overskud til at klikke play og se den? Det tænkte vi nok – og det er lige præcis dét, der gør en infografik video så effektiv.

Infografik er en nem og overskuelig måde at kondensere data på og vise den, så dine kunder på ingen tid kan afkode og forstå dit budskab – endda samtidig med at de bliver underholdt.

Dine kunder får altså den information, du gerne vil give dem, men der er flere fordele end bare det.

Infografik video – inspiration

Du bør selvfølgelig også bruge infografik video i din online markedsføring – så du kan dele din video på sociale medier, i nyhedsbreve og selvfølgelig på din hjemmeside.

FORNUFT OG FØLELSER

Når du smelter dine fakta sammen med underholdende grafik i en animeret film,  forener du information med et legende element, der gør det lettere at afkode din meddelelse. Faktisk udmærker grafik sig ved at skabe skjulte sammenhænge, der gør det lettere for hjernen at opfange de forskellige informationer.

Foruden dette er en infografik video med til at skabe troværdighed på din hjemmeside, da en professionel video skaber tillid til din forretning. En infografik video er med andre ord et must for dig, der vil fremstå troværdig, professionel og være sikker på, dine informationer bliver forstået korrekt af din modtager.

Så få din egen video og gør brugere til kunder. Ring 72 73 12 22