Kontakt os
Kontakt os

Præsentationsvideo

Vi kunne nemt beskrive en præsentationsvideo som et værktøj, Der formidler tanker med det formål at overbevise, Men vi kalder den, Hvad den er, Nemlig din bedste sælger.
Klar til at fortælle os om dit projekt?
En god præsentationsvideo er den ideelle sælger, som aldrig sover eller holder fri, men præsenterer dig til kunden, overbeviser og skaber konvertering ud fra din målsætning

DU KAN SAGTENS PRØVE AT FORMULERE, HVAD DIN VIRKSOMHED ER FOR EN TYPE, MEN DU KAN OGSÅ INVESTERE I EN PRÆSENTATIONSVIDEO OG VISE PRÆCIS HVEM I ER.

Dine kunder elsker film, så hvorfor ikke springe de mange sider med lange tekster over og vise det på film?

En præsentationsvideo er en moderne og yderst hensigtsmæssig måde at præsentere produkter, idéer eller hele virksomheden på. Moderne og hensigtsmæssig fordi video-formatet stadig vinder mere og mere frem på internettet grundet de mange fordele som klar kommunikation og bedre resultater i søgemaskinerne. Faktisk tiltrækker video 3 gange den sædvanlige trafik til dit website – hver måned. Dine besøgene bruger også længere tid på din hjemmeside, for faktisk holder en hjemmeside med videoindhold 88 % længere tid på brugeren kontra en uden video. Derudover giver en video dine brugere et stærkt incitament for at dele dit indhold. Det giver links til din side – og det er noget Google belønner.

STIL OG TROVÆRDIGHED

Alle virksomheder har deres egen stil og måde at gøre tingende på, der er med til at gøre den unik. Med en præsentationsvideo kan du vise, hvem I er og sætte ansigt på virksomheden. Ikke nok med det, så er en sådan video et effektivt redskab til jer, der gerne vil fremstå troværdigt og etablere et mere personligt forhold til jeres kunder.
En god præsentationsvideo, der matcher jeres øvrige visuelle identitet og tone, er derfor en glimrende mulighed for at skabe synergi mellem alle jeres forretningsområder og binde en fin sløjfe om jeres virksomheds indpakning.

KVALITET ER ESSENTIEL FOR DIN TROVÆRDIGHED

Las os slå en klar streg under vigtigheden i, at din præsentationsvideo er professionel. Hele 43 % af de brugere, der ser en animationsvideo, præsentationsvideo eller lignende, siger at de vil skifte til konkurrenten, hvis videokvaliteten er dårlig. Det er derfor et absolut krav, din video leveres i høj opløsning, med klar lyd og et gennemarbejdet finish.

Præsentationsvideo – inspiration

Så gør din virksomhed fremtidssikret og nyd i mellemtiden godt af flere kunder, højere omsætning, bedre kommunikation og et mere troværdigt og professionelt image til forretningen.

Så få din egen video og gør brugere til kunder. Ring 72 73 12 22