Professionel
præsentationsvideo

Vi kunne nemt beskrive en præsentationsvideo som et værktøj, der formidler tanker med det formål at overbevise, men vi kalder den hvad den er; nemlig din bedste sælger.

Målsætning

En god præsentationsvideo er den ideelle sælger, som aldrig sover eller holder fri, men præsenterer dig fra din bedste side til kunden HVER gang.

Stil og troværdighed

En god præsentationsvideo, der matcher jeres øvrige visuelle identitet og tone, er derfor en glimrende mulighed for at skabe synergi mellem alle jeres forretningsområder og binde en fin sløjfe om jeres virksomheds indpakning.

Kvalitet er essentiel for din troværdihed

Las os slå en klar streg under vigtigheden i, at din præsentationsvideo er professionel. Hele 43 % af de brugere, der ser en animationsvideo, præsentationsvideo eller lignende, siger at de vil overveje at skifte til en konkurrent, hvis videokvaliteten er dårlig. Det er derfor et absolut krav, din video leveres i høj opløsning, med klar lyd og et gennemarbejdet finish.

Vi har hjulpet mange virksomheder med en præsentationsvideo

En god præsentationsvideo leverer det perfekte pitch HVER gang.

Play Video
CNC Midt
Tasklet Factory
Slowjuice
Global Connect

Få dig en professionel præsentationsvideo

Hiv fat i os og få lavet en præsentationsvideo. Så kan du sige hej til nye kunder, en højere omsætning, bedre kommunikation og et mere troværdigt og professionelt image til forretningen.

Mere om Præsentationsvideoer

Invester i en præsentationsvideo

Du kan sagtens prøve at formulere, hvad din virksomhed er for en type, men du kan også investere i en præsentationsvideo og vise præcis hvem I er.Dine kunder elsker film, så hvorfor ikke springe de mange sider med lange tekster over og vise det på film?En præsentationsvideo er en moderne og yderst hensigtsmæssig måde at præsentere produkter, idéer eller hele virksomheden på. Moderne og hensigtsmæssig fordi video-formatet stadig vinder mere og mere frem på internettet grundet de mange fordele som klar kommunikation og bedre resultater i søgemaskinerne. Faktisk tiltrækker video 3 gange den sædvanlige trafik til dit website – hver måned. Dine besøgene bruger også længere tid på din hjemmeside, for faktisk holder en hjemmeside med videoindhold 88 % længere tid på brugeren kontra en uden video. Derudover giver en video dine brugere et stærkt incitament for at dele dit indhold. Det giver links til din side – og det er noget Google belønner.