Professionelt speak

Uanset hvilken type produktion, Der skal speaks, Er stemme og lydkvalitet helt essentielt.

Er en stemme ikke bare en stemme? Jo, sådan kunne man se på det, men sandheden er, at når du skal finde den rette stemme til at indtale din video, så er det vigtigt at vælge én, der har det rette talent i forhold til dit specifikke behov. En professionel speaker er derfor ikke bare én, der læser ord op, men kommunikerer dit budskab på den rette måde. Overskriften på denne side lyder ”professionelt speak”, og det er lige præcis dét, vi skal se på her.

Vi har hjulpet mange brands med at forklare deres kunde...

Spred dit budskab til masserne med animation i verdensklasse.

Play Video
Arla Foods Ingredients
NEM GDPR
Bedre Psykiatri - landsforeningen for pårørende Herning/Ikast-Brande
Tapas Deluxe

Kom godt i gang med professionelt speak

Hos Animationsvideoer.dk leverer vi infografik video, animationsvideo og præsentationsvideoer af høj kvalitet. Derfor er det vigtigt for os, at have professionelle speakere til rådighed. Vi gør kun brug af alsidige speakere, der mestrer de mange genrer og registrer, der skal bruges til vores kunders videoer.

Hemmeligheden bag en god speaker

En god voice-over mestres af en speaker, der har styr på alle elementer inden for indtalings kunst.

Kadence

Kadencen er den rytmiske betegnelse for fald eller stigning. Ved almindelig tale er det en disciplin, der er alment mestret, men når det kommer til oplæsning fra et manuskript, stiller det skarpe krav til speakeren. Speaket kræver nemlig en naturlig kadence og et naturligt flow, hvis oplæsningen skal lyde naturlig og holde sig inden for en bestemt tidsgrænse. En professionel oplæser har erfaring og alle værktøjer i orden til at tilpasse rytme, hastighed og ordenes kadence, så sætninger og det samlede manuskript forekommer naturligt og passer spot on til videotypens længde.

Tone

Den tone, der benyttes i en præsentations- eller animationsvideo, skal tilpasses, så den både matcher brand, produkt og naturligvis manuskript. Hvad enten der er tale om en seriøs oplysningsvideo, en actionpræget salgsvideo eller en præsentationsvideo med verdens bedste punchlines, så skal tonen være kontrolleret og konsistent gennem hele videoen. Tonen er altafgørende for at udtrykke din forretningstype og dine produkter eller services, hvorfor der skal være et klart match imellem speakets tone og video, så du rækker ud til dine eksisterende og potentielle kunder på en ærlig og troværdig måde.

Klar tale og tilpasset volumen

Selvom volumen kan justeres manuelt ved efterbehandling, er naturlig oplæsning uden udsving i volumen essentielt for din videos helhedsindtryk. En dygtig speaker tilpasser lydniveauet til opgavetypen og taler klart og tydeligt, så seeren – i dette tilfælde lytteren – hører hvert ord klart og fanger det første gang. Det er vigtigt at huske på, at brugeren, der ser din animationsvideo, ikke nødvendigvis har mulighed for at aflæse mundens bevægelser – hvilket normalt er en hjælp til at afkode tale. Derfor er det ekstra vigtigt, at din videos voice-over har den rette volumen og ord udtales klart og tydeligt.

Opskriften på et succesfuldt speak

Som du har kunne læse dig til, mestrer en professionel speaker at indtale et manuskript i det rette tempo, med det rette tone i en tilpasset volumen, så din video bliver ledsaget af et lydspor, der er klart og tydeligt.Foruden dette har en god speaker evnerne til at variere mellem det naturlige, humoristiske, varme og optimistiske til det direkte, seriøse og omsorgsfulde eller en på anden vis følelsesladet stemme.